Wie zit er achter

Osteomotion

Martijn, geregistreerd en erkend osteopaat
BEL NU
Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak!
Wie ben ik

Martijn Bliek, Osteopaat D.O. - MRO

Hallo! Ik ben Martijn, geregistreerd osteopaat en eigenaar van Osteomotion. Als osteopaat ben ik breed opgeleid in vaardigheden en kennis over het functioneren van het menselijk lichaam. In mijn werk geeft dit mij de juiste basis en de mogelijkheid om jou precies die behandeling te kunnen geven die jij nodig hebt. Ik ben positief ingesteld, ben open en direct in mijn benadering en tijdens de behandeling informeer ik je zo duidelijk mogelijk, zodat jij goed weet waar je aan toe bent en begrijpt wat er nodig is om goed te kunnen herstellen. Ik ben aangesloten bij het NRO (Nederlands register voor osteopathie) en de NVO (Nederlandse vereniging voor osteopathie) en daarmee volledig erkend als osteopaat.

reviews
De werkwijze sluit goed aan bij de behoefte van de patiënt. Er wordt goed geluisterd, je krijgt de juiste informatie en je wordt betrokken in het behandelplan. Martijn is toegankelijk en prettig in omgang en biedt een goede omgeving voor een professionele behandeling.
Wesley, Nieuwdorp
DE VOLGENDE STAP

van Fysiotherapie naar Osteopathie

Tijdens mijn jeugd heb ik veel gesport. Vanaf mijn twaalfde, en nog steeds, beoefen ik Karate. Door verschillende blessures in de tijd dat ik aan wedstrijden meedeed, kwam ik in contact met verschillende behandelaars, eerst fysiotherapeuten en later een osteopaat. Hier is mijn interesse voor de gezondheidszorg ontstaan. Mijn carrière ben ik gestart als fysiotherapeut, maar al snel wilde ik meer en bredere kennis en vaardigheden opdoen. Aan het FICO in Antwerpen heb ik in 2016 mijn diploma tot ‘Osteopaat D.O.’ behaald.

Osteopathie

De tijd kunnen nemen voor jouw verhaal

Als osteopaat ben ik in staat om jouw klachten beter te begrijpen en deze ook te kunnen plaatsen in relatie tot jouw functioneren. Het mooie in mijn vak is ook dat ik nog ‘echt’ de tijd kan nemen voor een behandeling en daarin jou en je klachtenverhaal goed kan leren kennen. Dit geeft rust tijdens de behandeling en dat is in mijn ogen erg belangrijk voor een goed resultaat. In ons zorgsysteem wat tegen de grenzen aan loopt is het nemen van de nodige tijd bij veel zorgverleners tegenwoordig niet meer mogelijk en dat maakt deze behandeltijd zo waardevol.

JE BENT NOOIT UITGELEERD

'To know, is to know that you know nothing' (Socrates)

Na mijn osteopathie-opleiding heb ik meerdere postgraduaat cursussen gevolgd:

  • 3-jarige Opleiding Osteopathie & Sport,
  • Verschillende cursussen over het Fasciaal systeem,
  • Verschillende cursussen over voedingsleer,
  • Cursus ademhaling en osteopathie,
  • Schoudercursus (NAT),
  • Cursus ‘advanced’ manipulaties wervelkolom deel 1&2,
  • Osteopatie: onderzoeken en behandelen bij hardloop gerelateerde klachten,
  • Verschillende congressen.

Ik heb zelf als behandelaar mogen aansluiten bij de schaatsploegen van Bart Veldkamp.

INTERESSE

Specialisatie sport & osteopathie

Mijn interesse in sportklachten komt voort uit mijn eigen sport Karate. Wedstrijden zijn lichamelijk zwaar belastend en het vergt tijd om goed te herstellen. Zelf denk je alleen maar aan nog harder trainen voor je volgende toernooi en blessures zijn daabij erg vervelend en komen nooit uit. Goede zorgverleners tot je beschikking hebben is dan heel waardevol.

Als zorgverlener werk ik graag met sporters omdat ik weet hoe waardevol het is om snel te kunnen schakelen zodat jij als sporter zo min mogelijk beperkingen ervaart en weer zo snel mogelijk de volledige aandacht aan je sportprestatie kan geven. Samenwerking met jouw trainer/coach is daarbij van groot belang en ik communiceer daarbij graag via korte directe lijnen.

SAMENWERKEN MET JOUW TRAINER/COACH

Zeeland Running is hardlopen onder goede begeleiding!

Jos den Hollander uit Goes is eigenaar van Zeeland Running. Hij heeft meer dan 25 jaar hardloopervaring en heeft ook aan meerdere triathlon wedstrijden mee gedaan waaronder de Almere Challenge (3800 meter zwemmen – 180 km fietsen – 42.2 km hardlopen). Sinds 2010 is Jos trainer bij Atletiekvereniging AV ’56 in Goes. Hij geeft daar training aan de wedstrijd groep op de dinsdagavond. Daarnaast begeleidt hij een groot aantal individuele atleten die een bepaald hardloopdoel willen bereiken en is gespecialiseerd in het begeleiden op basis van vermogen met de Stryd. Ter ondersteuning van het hardlopen geeft Jos in de wintermaanden op woensdagavond core stability en krachttraining specifiek voor het hardlopen. Als vrijwilliger traint hij daarnaast een groepje enthousiaste bewoners van het AZC in Goes.

klik hier door naar Zeeland Running

of telefonisch contact?
SAMENWERKEN MET JOUW TRAINER/COACH

De Putter PT helpt je duidelijke doelen stellen en behalen!

Wil je werken aan een sterker en fitter lichaam, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan verwijs ik je graag door naar de Putter PT – Personal Training Zeeland. Onder begeleiding van een ervaren trainer werk je aan kracht, flexibiliteit, mobiliteit en uithoudingsvermogen. Naast het behalen van je fysieke doelen, helpen zij je om blessures te voorkomen én om je algehele welzijn te bevorderen. Je bent van harte welkom in hun gym aan de van Dusseldorpstraat in Goes. Een ruim opgezette sportschool waar je in een prettige omgeving en met persoonlijke aandacht aan de slag gaat met je fysieke en mentale gezondheid!

klik hier door naar de Putter PT

of telefonisch contact?
SAMENWERKEN MET JOUW TRAINER/COACH

Personal trainer in Goes voor ondernemers en drukke professionals

Als ondernemer of drukke professional is het vaak moeilijk om fit te blijven. Je hebt veel afspraken in je agenda en er lijkt maar geen eind te komen aan die lange to-do lijst. Wanneer de werkdag eindelijk klaar is, is er geen tijd meer om te sporten of een gezonde maaltijd te koken waardoor je steeds minder fit wordt. Herkenbaar?

klik hier door naar Innovate PT

of telefonisch contact?