Wie zit er achter

Osteomotion

Martijn, geregistreerd en erkend osteopaat
BEL NU
Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Maak een afspraak!
Wie ben ik

Martijn Bliek, Osteopaat D.O. - MRO

Hallo! Ik ben Martijn, geregistreerd osteopaat en eigenaar van Osteomotion. Als osteopaat ben ik breed opgeleid in vaardigheden en kennis over het functioneren van het menselijk lichaam. In mijn werk geeft dit mij de juiste basis en de mogelijkheid om jou precies die behandeling te kunnen geven die jij nodig hebt. Ik ben positief ingesteld, ben open en direct in mijn benadering en tijdens de behandeling informeer ik je zo duidelijk mogelijk, zodat jij goed weet waar je aan toe bent en begrijpt wat er nodig is om goed te kunnen herstellen. Ik ben aangesloten bij het NRO (Nederlands register voor osteopathie) en de NVO (Nederlandse vereniging voor osteopathie) en daarmee volledig erkend als osteopaat.

reviews
De werkwijze sluit goed aan bij de behoefte van de patiënt. Er wordt goed geluisterd, je krijgt de juiste informatie en je wordt betrokken in het behandelplan. Martijn is toegankelijk en prettig in omgang en biedt een goede omgeving voor een professionele behandeling.
Wesley, Nieuwdorp
Wie ben ik

van Fysiotherapie naar Osteopathie

Tijdens mijn jeugd heb ik veel gesport. Vanaf mijn twaalfde, en nog steeds, beoefen ik Karate. Door verschillende blessures in de tijd dat ik aan wedstrijden meedeed, kwam ik in contact met verschillende behandelaars, eerst fysiotherapeuten en later een osteopaat. Hier is mijn interesse voor de gezondheidszorg ontstaan. Mijn carrière ben ik gestart als fysiotherapeut, maar al snel wilde ik meer en bredere kennis en vaardigheden opdoen. Aan het FICO in Antwerpen heb ik in 2016 mijn diploma tot ‘Osteopaat D.O.’ behaald.

Osteopathie

De tijd kunnen nemen voor jouw verhaal

Als osteopaat ben ik in staat om jouw klachten beter te begrijpen en deze ook te kunnen plaatsen in relatie tot jouw functioneren. Het mooie in mijn vak is ook dat ik nog ‘echt’ de tijd kan nemen voor een behandeling en daarin jou en je klachtenverhaal goed kan leren kennen. Dit geeft rust tijdens de behandeling en dat is in mijn ogen erg belangrijk voor een goed resultaat. In ons zorgsysteem wat tegen de grenzen aan loopt is het nemen van de nodige tijd bij veel zorgverleners tegenwoordig niet meer mogelijk en dat maakt deze ‘behandeltijd’ zo waardevol.

wie ben ik

Achtergrond

Na mijn osteopathie-opleiding heb ik meerdere postgraduaat cursussen gevolgd, zoals:

  • Opleiding Osteopathie & Sport; jaar 1, 2 en actueel jaar 3,
  • Verschillende cursussen over het Fasciaal systeem,
  • Verschillende cursussen over voedingsleer,
  • Cursus ademhaling en osteopathie,
  • Schoudercursus (NAT),
  • Cursus ‘advanced’ manipulaties wervelkolom deel 1&2,
  • Osteopatie: onderzoeken en behandelen bij hardloop gerelateerde klachten,
  • Verschillende congressen.

Specialisatie sport & osteopathie

Mijn interesse in sportklachten komt voort uit mijn eigen sport Karate. Wedstrijden zijn lichamelijk zwaar belastend en het vergt tijd om goed te herstellen. Zelf denk je alleen maar aan nog harder trainen voor je volgende toernooi en blessures zijn erg vervelend en komen nooit uit. Goede zorgverleners tot je beschikking hebben is dan heel waardevol. Ik heb zelf als behandelaar meerdere keren aan kunnen sluiten bij de schaatsploegen van Bart Veldkamp (Wehkamp team en team Stressless). Op dit moment werk ik intensief samen met Jos den Hollander van ZeelandRunning en AV’56 met name gericht op hardloop gerelateerde klachten. Daarnaast werk ik fijn samen met Rico de Putter van dePutterPT  wanneer sporters klachten of beperkingen ervaren tijdens de trainingen.