casus

We kijken verder dan jouw klacht

Op zoek naar de oorsprong
afspraak maken
‘Martijn kijkt verder dan de klacht alleen’

Wat heb jij nodig om weer beter te functioneren?

Ik ben bij Osteomotion in behandeling gekomen met pijnklachten in mijn onderrug en bekken welke mij beperkten bij hardlopen en in mijn krachttrainingen. Ik had daarvoor al verschillende behandelingen bij andere zorgverleners gehad maar de pijnklachten bleven steeds terugkomen en het leek of ik een vicieuze cirkel terecht was gekomen.

afspraak maken
cliënt vertelt

‘De klachten bleken een combinatie van meerdere factoren’

Martijn is verder gaan kijken dan de klacht om zo tot de oorzaak te kunnen komen want hoewel eerdere behandelingen de pijnklachten wel tijdelijk konden verminderen, een duurzame oplossing vond ik nog niet. Martijn is heel goed in staat om ‘tussen de regels’ door te lezen en komt zo snel tot de juiste ‘pijnpunten’ die spelen. De klachten bleken een combinatie van meerdere factoren te zijn. In mijn geval de drukte en geregeld ook stress in mijn dagelijks leven waardoor ik uit balans kan raken. Hierop reageert mijn lichaam met een opbouw van spanning in mijn wervelkolom en de regio van mijn bekken wat vervolgens kan leiden tot hoofdpijnklachten en stijfheid/ bewegingsbeperkingen in mijn lichaam.

‘Wat heb jij nodig om weer beter te functioneren?

Als jij klachten ervaart die je dagelijks leven of je sporten beperken dan is het zeker de moeite waard om een afspraak te maken bij Osteomotion. Zeker weten dat jouw leven hierdoor een stuk aangenamer gaat worden.

Meer weten?

"*" geeft vereiste velden aan