t 0113 229933 | m 06 29511157 | info@osteomotion.nl |

Osteomotion Reviews

Martin, 41 jaar

Osteomotion is een deskundige praktijk voor behandeling van lichamelijke klachten. Martijn luistert, vraagt door naar de aard van de lichamelijke klachten en de oorsprong ervan. Hij weet een handvat te geven om zelf aan de slag te gaan om een structurele verbetering te creëren. Bedankt voor je tips en prettige wijze van behandelen. En heel fijn dat ik erg goed geholpen ben.

Lees meer

Na jaren eindelijk van schouderklachten af

Sonja, 45 jaar

Toen ik bij Martijn terecht kwam, had ik al jaren last van schouderklachten die min of meer chronisch waren geworden. Ik kon mijn armen niet meer zijwaarts omhoog bewegen, kon niets meer tillen en had zoveel kracht verloren in mijn armen en handen, dat ik de kunststof drinkbekers van de kinderen niet meer dicht kon drukken. Hiervoor werd ik al langere tijd behandeld door een fysiotherapeut, waarna de klachten tijdelijk verdwenen maar nooit helemaal en nooit voor lang.

Lees meer

Kuitklachten bij hardlopen

Annemiek, 25 jaar

Door kuitklachten tijdens het hardlopen terecht gekomen bij Martijn, waar ik op zeer korte termijn terecht kon. Na twee behandelingen geheel klachtenvrij. Nergens meer last van tijdens hardlopen. Martijn ervaren als een zeer kundige osteopaat. Zeer tevreden over de behandeling!

Lees meer

Bekkenklachten na zwangerschap

Karin, 31 jaar

Ik kwam bij Martijn omdat ik bekken- en rugklachten had na een zware bevalling. Na een half jaar met pijn rond gelopen te hebben besloot ik osteopathie een kans te geven. (hiervoor bekkentherapie maar dat gaf geen resultaat). Na 4 behandelingen ben ik nu van mijn klachten af en ontzettend blij dat ik ben gegaan. Ik kan het iedereen aanraden!

Lees meer