t 06 29511157 | info@osteomotion.nl |

Heb je een verwijzing nodig?

Osteopathie is direct toegankelijk en je hebt geen verwijzing nodig van een (huis)arts om een afspraak te maken. Wel stellen wij een goede communicatie met je huisarts op prijs, in het belang van een goede afstemming van zorg. Als je dit wilt sturen we een kort verslag van de behandeling naar je huisarts. Als de behandeling is afgerond maken wij vervolgens ook een rapportage op voor je dossier. Als wij na het onderzoek of tijdens de behandeling twijfels hebben over de oorzaak van je klachten, zullen we je mogelijk adviseren om alsnog een bezoek aan je huisarts te brengen. Dit doen we uit veiligheidsoverwegingen of als we denken dat aanvullende informatie noodzakelijk is voor een goede behandeling. Overleg met de huisarts kan uiteraard alleen plaatsvinden als je daar zelf van op de hoogte bent en er zelf toestemming voor hebt gegeven.

Wordt osteopathie ook vergoed?

Osteopathie is erkend als beroep in de gezondheidszorg. Martijn Bliek staat ingeschreven bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Hij is daarmee geregistreerd Osteopaat, wat recht geeft op ziektekostenvergoeding: de meeste verzekeraars vergoeden osteopathie geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Kijk op je polis onder alternatieve geneeswijzen om te zien waar je recht op hebt.

www.osteopathiefederatie.nl/
www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen

Aanvullend verzekerd? Dan is osteopathie meestal (gedeeltelijk) vergoed.

Martijn Bliek

Wat kost de behandeling?

Wij hanteren de onderstaande tarieven. Het eerste consult met intake, onderzoek en behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
(LEES HIER MEER OVER DE BEHANDELING).

 

Eerste consult; intake-onderzoek-behandeling 99,00 euro 
Vervolgbehandeling zelfde indicatie
70,00 euro

 

Je kunt de behandeling direct afrekenen door pinbetaling of contant en je ontvangt dan ook direct een nota per email (of op verzoek op papier). De nota voldoet aan de gestelde eisen voor vergoeding door je zorgverzekeraar.

Je kunt bij onze praktijk voor osteopathie terecht in Goes en Burgh-Haamstede. Voor beide locaties bel je hetzelfde nummer. Je kunt ook het afspraakformulier invullen.

T:     0113 – 22 99 33
M:    06 – 2951 1157
E:     info@osteomotion.nl

BURGH-HAAMSTEDE: De Roterij 15 (4328 BB)
GOES: Geldeloozepad 11 (4463 AJ)

Openingstijden:
Afspraken kunnen gemaakt worden op alle werkdagen, in overleg op avonden en zo nodig in het weekend als de planning dit toelaat. Het streven is om binnen 1 tot 2 werkdagen een afspraak in te plannen. Tijdens vakanties en op studiedagen kan het zijn dat het iets langer duurt voordat je geholpen kunt worden.

Martijn Bliek staat ingeschreven bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF).